
Vali OSB’de fabrika açılışı yaptı
Batman Valisi Organize Sanayi Bölgesinde ekmek makine ve ekipmanları üzerine üretim yapan bir fabrikanın açılışını yaptı.
16-04-2016
Okunma: 1220

Batman Valisi Azmi Çelik, MÜSİAD Genel İdare Kurulu Başkanlar toplantısına katılmak üzere Batman’a gelen iş adamlarıyla birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) ekmek makine ve ekipmanları üzerine üretim yapan fabrikanın açılışını yaptı.
Açılışa, Batman Valisinin yanı sıra MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, 24 ve 25. dönem Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Vali Yardımcıları Şener Çağlar ve Cihat Arık, kamu kurumlarının yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Vali Çelik, üretim tesisini Batman’a kazandıran fabrika sahiplerine teşekkür ederek, OSB’nin çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra iş dünyasının temsilcileriyle birlikte fabrikanın açılış kurdelesini kesti.
Açılıştan sonra fabrikada incelemelerde bulunan Vali Çelik ve beraberindekiler üretim faaliyetleri hakkında tesisin yöneticilerinden bilgi aldı.
Ekmek makine ve ekipmanları ile metal işletmeciliği üzerine üretim yaptıklarını belirten fabrika yöneticisi Abdulaziz Yavuz, 17 ülkeye ihracat yaptıklarını ve fabrikada 35 kişinin istihdam edildiğini söyledi.
Vali Çelik daha sonra fabrikada çalışan işçilerle fotoğraf çektirdi.
BAT-RAY TANITILDI
Batmanlıları Tek Çatıda Buluşturacak Vakıf Kuruluyor
HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
Batman Valisi, ağaç gerginliğine cevap verdi; “Harbi çevrecilik icraatla olur”
TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
6 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
Makaleler
Hava Durumu