Vali Şahin Batman'da

Esenler'e Veda Eden Vali Şahin Batman'da

08-11-2018

Okunma: 844


İstanbul Esenler'de büyük başarılara imza atan, Vali Hulusi Şahin bugün Batman valilik makamındaki görevine başladı.

 Aralık 2016 dan beri Esenler Kaymakamlığını yapan Hulusi Şahin, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde  geçilmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarfaındanilk kez yayımlanan valiler kararnamesi ile Batman'a vali olarak atandı.

VALİ ŞAHİN BASIN MESUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Batman'a  vali olarak atanan Hulusi Şahin,  valilik makamında görevine başladı. Ve ilk toplantısını basın mensuplarıyla gerçekleştirdi.

 Vali Şahin, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Batman’ın kalkınması, gelişmesi ve sorunların giderilmesi için gece-gündüz demeden çalışacaklarını belirten Vali Şahin, “Batman Valiliği görevine atandığım ilk andan itibaren şahsıma gösterilen büyük teveccühe çok teşekkür ederim. Ülkemizin bu güzide şehrine ve kıymetli insanına hizmet etme fırsatını veren yüce Yaradan'a hamd ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza teveccühleri için şükranlarımı sunuyorum.
Batman'a büyük hizmetleri olan Valimiz Sayın Ahmet Deniz ve daha önce görev yapmış bütün Valilerimizi burada zikretmeyi bir borç bilirim. Onların taşıdıkları hizmet bayrağını daha da ilerilere taşımak en büyük hedefimiz olacaktır” diye konuştu.
 “KAMU HİZMETLERİNDE ETKİNLİK, VERİMLİLİK VE TASARRUF TEMEL İLKELERİMİZ OLACAKTIR
Bütün kamu hizmetlerinde etkinliği, verimliliği ve tasarrufu temel ilke olarak alacaklarını belirten Vali Şahin, “Hizmetlerimizi vatandaş odaklı bir anlayış ile sunacağız. İnsanımızı gereksiz bürokrasi ile boğmayacağız. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde halkımıza mümkün olan bütün kolaylıkları göstereceğiz.
Bütün terör örgütleri ile amansız mücadelemizi son terörist etkisiz hale gelene kadar yılmadan devam ettireceğiz.
Batman İlinin bir petrol şehri olduğunu, verimli toprakları ile tarımda söz sahibi olduğunu ve büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu biliyorum. Sanayide, tarımda ve turizmde büyük atılımların takipçisi olacağız. Ancak önceliklerimizin en tepesinde tüm dikkatimizi vereceğimiz, kaynaklarımızı akıtacağımız ve şehrimizin bütün kesimlerinin desteğini isteyeceğimiz bir alan olacak” dedi.
“EĞİTİM TEMEL ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”
Eğitimi temel öncelik olarak alacaklarını ifade eden Vali Şahin, “Okul öncesinden yükseköğretime, halk eğitimden mesleki eğitime kadar eğitim hizmetlerinin her yönü ile yakından ilgileneceğiz. İnsanımızı iyi yetiştirmek birinci önceliğimiz olacaktır. Bu yolda siz değerli basın mensupları başta olmak üzere toplumun bütün kesimlerinden destek bekliyorum. Elbirliği ile inşallah Batman'ı eğitimde bölgenin yıldızı yapacağız” diye konuştu.
Batman Objektif Gazetesi olarak, yeni  Valimiz Hulusi Şahin' e,  ilk valilik görevinde üstün başarılar diliyoruz.

Etiketler : #Vali   #Şahin   #Batman'da   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN