Vali Şahin " Şehrin Gelişimine Öncelik Verilecek"

BGC Vali Şahin'i ziyaret etti

29-11-2018

Okunma: 655


 
Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti yöneticilerini makamında kabul eden Vali Hulusi Şahin, önemli açıklamalarda bulundu
 
CEMİYET'TEN VALİ'YE ZİYARET
 
         Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Başkanı Arif Arslan ve yöneticiler Yüksel Çiftçi, Mustafa Seven, Nedim Arslan, Vali Hulusi Şahin'i ziyaret etti. Makamında gazetecileri kabul eden Vali Şahin, Batman’ın sağlık yatırımlarının hız kazanması için girişimlerinin sürdüğünü ifade etti. Daha önce Sağlık Bakanlığı’nın Batman’a yapmasını kararlaştırdığı 500 yatak kapasiteli hastanenin kente kazandırılacağını belirten Vali Şahin: “Öncelikli projelerimizden biri de hastane temelinin bir an önce atılmasıdır. Bu önemli yatırımın geciktirilmemesini istiyoruz” diye konuştu.
 
        Adalet Sarayı yakınında yapımı devam eden 300 yatak kapasiteli Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde bir süre önce incelemelerde bulunduğunu belirten Vali Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yapımcı firmayla görüştük. Bize yeni binayı Haziran ayında teslim edecek.
       Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi taşındığında eski binayı ise Göğüs ya da başka alanlarda Araştırma İhtisas Hastanesi’ne dönüştürmeyi planlıyoruz. Çünkü şehrimizin Araştırma-İhtisas bölümüne ihtiyacı var. Bu konuda Sağlık Bakanlığı’nın üst düzey yetkilileriyle de görüşmelerimiz sürüyor.
       Üniversitemizin daha da büyümesi için Tıp Fakültesi’nin açılması gerekiyor. Araştırma-İhtisas’ın açılması aynı zamanda Tıp Fakültesi’nin altyapısını oluşturacaktır.
 

Etiketler : #Vali   #Şahin   #   #Şehrin   #Gelişimine   #Öncelik   #Verilecek   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN