YediHilal Derneği Batman Şubesi İftarda bir araya geldi.

YediHilal Derneği Batman Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Derneğin tüm üye ve gönüllüleriyle iftarda bir araya geldi.

06-06-2018

Okunma: 811


Düzenlenen iftar yemeğine katılan davetlileri, Şube Başkanı Ahmet Başaran ve Başkan Yardımcılarından bir heyetle kapıda karşıladı.

Yoğun katılımın sağlandığı iftar yemeğine YediHilal Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Feyzullah Akyüz ve Mücahit Çetin'de katılım sağlayarak Genel Merkez Yönetiminin Batman'a Selam ve Muhabbetlerini ilettiler. Batman şubesinin çalışmalarını takdirle karşılayan heyet yapılan hizmetlerden dolayı Şube Başkanı Ahmet Başaran ve Yönetiminden övgüyle söz etti. 

 


Eğitimci İlahiyatçı Hasan Demir Hocanın Dua okumasının ardından; 


Şube Başkanı Başaran, söz alarak;  İftar soframıza gelen siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sayısız nimetlerin şükürleri içerisinde idraki içinde bulunduğumuz mukaddes Ramazan ayını ifa etmekteyiz. Birçok güzellikleri içinde barındıran, af ve mağfiretle dolu bu mübarek ayda  bu iftar yemeğimizde siz değerli kardeşlerimizle bir araya geldik. Davetimize icabet edip katılan bütün misafirlere teşekkür ediyorum " dedi.
İftar yemeğinin ardından konuklara çay ikram edildi. Başkan Başaran, konukların masalarını tek tek ziyaret ederek davetlilerle samimi ve muhabbet dolu ilgi gösterdi .
Program Cemaatle Kılınan Akşam namazı ile son buldu .

Etiketler : #YediHilal   #Derneği   #Batman   #Şubesi   #İftarda   #bir   #araya   #geldi.   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN