ZAMAN "BATMAN DİYARBAKIR CADDESİNDEN İBARET DEĞİL"

YRP ADAYI ZAMAN "BATMAN DİYARBAKIR CADDESİNDEN İBARET DEĞİL"

01-03-2024

Okunma: 140


Yeniden Refah Partisi heyeti gazetemize ziyarette bulundu.

Hasankeyf Gazetesi - Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Yüksel Çiftçi ile gündemi değerlendiren Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, Batman İl Başkanı Av. Tahir Zaman ve İl Genel Meclis Üyesi Orhan Doyan önemli açıklamalarda bulundular.

 

Hasankeyf Gazetesi'ne açıklamada bulunan, Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç "31 Mart 2024'te yapılacak seçimlere eşit şartlarda maalesef girmiyoruz. Biz omuzumuzda 100 kilo ile yarışmaya girerken, iktidar ve diğer partiler sıfır yükle griyorlar. Onlar hazine yardımı alırken biz kendi imkanlarımızla giriyoruz. Ama bizim belediyecilik anlayışımız ve başarımız halk tarafından biliniyor. Kendimizi anlatacak platformlar bile kıstılıyken, iktidar büyük bir medya gücü ile sahalarda. Her aşamasıyla eşit olmayan bir seçimde büyük bir başarı ile çıkacağız İnşallah" diye konuıştu.

BATMAN DİYARBAKIR CADDESİNDEN İBARET DEĞİL

Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı Av. Tahir Zaman yaptığı açıklama da "Şehrin beyni belediyedir. Bu beyni olumlu kullanarak, istihdam alanları yaratmak, israfın önüne geçerek vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ilk önceliğimizdir. Batman!a yapacağımız hizmetlerden tüm batman halkı ve mahalleler eşit şekilde faydalanacak. Belli yerlere yönelip geri kalan mahalleleri ihmal etmeyeceğiz. Batman Diyarbakır caddesi ve Gültepen ibaret değil. Hizmetlerimizden objektif olarak tüm Batman faydalanacak" ifadelerini kullandı. (Faruk Çiftçi)

 

Etiketler : #ZAMAN   #BATMAN   #DİYARBAKIR   #CADDESİNDEN   #İBARET   #DEĞİL   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN