İçeriğe geç
Hasankeyf GAZETESİ
5 Eylül 2026 · Cumartesi 26°
E-Gazete
Güncel

Batman'da halkoylaması güvenlik toplantısı yapıldı

Batman’da seçim güvenlik toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Merkezi 28 Şubat 2017 14:08 837 okunma
Batman\'da halkoylaması güvenlik toplantısı yapıldı
Batman\'da halkoylaması güvenlik toplantısı yapıldı

16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliklerinin halkoyuna sunulmasına ilişkin seçim güvenlik toplantısı Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.

Anayasa değişikliklerinin halkoylaması seçiminin Batman'da huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi amacıyla valilikte düzenlenen toplantıya Deniz'in yanı sıra Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Güler, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İlçe Seçim Kurulu başkanları,  ilçe jandarma komutanları ve emniyet amirleri katıldı.

Toplantıda, 16 Nisan'da yapılacak halkoylamasına ilişkin sürecin kentte huzur ve güven içerisinde geçmesi ve vatandaşların herhangi bir tehdide maruz kalmadan hür iradelerinin sandığa yansıtılması için alınması gereken önlemlerin değerlendirildiği bildirildi.

İlgili haberler