İçeriğe geç
Hasankeyf GAZETESİ
5 Eylül 2026 · Cumartesi 26°
E-Gazete
Güncel

Kaldırım İşgallerine Karşı Aralıksız Denetim

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin kaldırım işgallerinden kurtarılması ve Batman’a çağdaş kent kimliğinin kazandırılması için başlattıkları denetimlerini şehrin tümündeki ana arterlere yaymaya başlıyor.

Haber Merkezi 22 Şubat 2018 13:58 1.350 okunma
KALDIRIM İŞGALLERİNE KARŞI ARALIKSIZ DENETİM
KALDIRIM İŞGALLERİNE KARŞI ARALIKSIZ DENETİM

Batman’ın en önemli sorunlarından biri olan, vatandaşların şikâyetine ve rahatsızlığına neden olan kaldırımların esnaflar tarafından işgali konusunda sıkı denetimlere başlandı.

Zabıta ekiplerinin Atatürk Bulvarı ve Turgut Özel Bulvarından başlattığı denetimler 7. Cadde ile Kıbrıs Şehitleri Bulvarında devam etti. İki ayrı ekip halinde gerçekleştirilen denetimlerde, kaldırım işgaline neden olan 10 esnafa ceza kesildi.

Batman’a çağdaş kent kimliği kazandırma hedefinde denetimlerin sürekli hale geleceğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, kaldırımları işgali konusunda tavizsiz ve kararlı olduklarının, uyarılara uymayan esnaflara da zamanla daha ciddi yaptırımlara gideceklerinin altını çizdi.

İlgili haberler