İçeriğe geç
Hasankeyf GAZETESİ
5 Eylül 2026 · Cumartesi 25°
E-Gazete
Güncel

Belediyemizin Acı Günü

Elazığ'da meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli evli ve bir çocuk babası 35 yaşında Mimar Hüseyin OĞUZCAN’ın cenazesi Kozluk’ta defnedildi.

Haber Merkezi 4 Nisan 2018 19:16 2.698 okunma
BELEDİYEMİZİN ACI GÜNÜ
BELEDİYEMİZİN ACI GÜNÜ

Bu sabah meydana gelen kazada yaşamını yitirdiği Elazığ’dan Batman’a getirilen OĞUZCAN’ın cenazesi Kozluk- Sason üçyolunda konvoyla karşılanarak aile kabristanına defnedilmek üzere memleketi Kozluk’a götürüldü.

 

Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelimiz, Mimar Hüseyin OĞUZCAN’ı son yolculuğunda Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Başkan Yardımcısı Sabri AYDIN, mesai arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

 

Kalabalık bir katılımla konvoy halinde Kozluk’a götürülen OĞUZCAN,  son yolculuğuna mesai arkadaşları, ailesi ve sevenleri tarafından dualarla uğurlanarak, ikindi namazına müteakip aile kabristanına defnedildi.

İlgili haberler