Çetin “Birlik ve Beraberliğimize Güç Kattınız”
MHP Batman 15. Olağan İl Kongresi’nde tek listeyle yeniden İl Başkanlığına seçilen Muhammed Arif Çetin, kongrenin ardından teşekkür mesajı yayımladı. Çetin; parti yöneticileri, siyasi parti ve STK temsilcileri, delegeler, teşkilat mensupları ve vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Çetin’in 20 Eylül’de Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu’nda yapılan kongrede yeniden seçildiği Anadolu Ajansı tarafından da aktarıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, partisinin 15. Olağan İl Kongresi’nin ardından teşekkür mesajı yayımladı.
Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen kongrede Çetin yeniden il başkanlığına seçildi. Kongreye MHP MYK üyeleri Fatih Tatlısu ve Metin Keskin ile AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.
“BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kongrenin ardından açıklama yapan Çetin, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek parti yöneticilerinden delegelere, muhtarlardan STK temsilcilerine kadar programa katılanlara teşekkür etti.
Çetin, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“15. Olağan İl Kongremize katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan MYK üyelerimize, çevre illerimizin kıymetli il başkanlarına, milletvekilimize, siyasi parti temsilcilerine, şehit ailelerimize, muhtarlarımıza, oda ve STK temsilcilerimize, iş insanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, delegelerimize ve kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”
“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE GÜÇ KATTINIZ”
Çetin, kongreye katılanların birlik ve beraberliğe katkı sunduğunu belirterek, yeni dönemde teşkilat çalışmalarını sürdürmeyi hedeflediklerini ifade etti.
MHP Batman 15. Olağan İl Kongresi’nde Çetin’in yeniden başkan seçilmesiyle birlikte yeni dönem yönetimi de belirlenmiş oldu.






