
Zabıta Müdürlüğü Yeni Yerine Taşındı
Zabıta Müdürlüğü Yeni Yerine Taşındı
01-01-2020
Okunma: 1376

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Belediye, Zabıta Müdürlüğü, belediyenin merkezi binasından çıkarak, tadilat görüp yenilenen 3 katlı yeni binasında hizmet vermeye başladı.
Meydan Mahallesi Balıkçılar Caddesinde bulunan ve bir süre önce tadilatı yapılarak bakımı tamamlanan 3 katlı bina, Zabıta Müdürlüğü Merkez Zabıta Amirliği olarak hizmet vermeye başladı.
Belediye Hizmet Binasında zemin katta bulunan Zabıta Müdürlüğünün, yeni binasına taşınması ile hizmetlerin aksatılmadan,verimli ve seri bir şekilde gerçekleştirilerek vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesi hedefleniyor.
İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarla ilgili işlemlerin görüleceği Zabıta Müdürlüğü’nün yeni binasında, ses ve gürültü kirliliğine neden olanların şikayetler, dilenciler ile ilgili şikayetleri ile esnafın kaldırım ve yaya işgallerine yönelik şikayetler de bu merkeze yapılabilecek.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Makaleler
Hava Durumu





DİŞ HASTANESİNE YENİ TOMOGRAFİ CİHAZI
30 MİLYON EKMEK DAĞITILDI
Başkan Çiftçi'den Vergi Dairesi Müdürü’ne ziyaret
BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!









