
BATMANLI GAZİYE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ
Muş’ta vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucu yaralanarak, gazi olan Hasan Tüzün’e “Devlet Övünç Madalyası”' verildi.
18-03-2016
Okunma: 1211

Muş’ta vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucu yaralanarak, gazi olan Hasan Tüzün’e “Devlet Övünç Madalyası”' verildi.
Batman’da “Devlet Övünç Madalyası” töreni düzenlendi. Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen törene, Vali Azmi Çelik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, vali Yardımcıları, kamu kurumları yöneticileri ve Muş’ta vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucu yaralanarak, gazi olan Hasan Tüzün ile yakınları katıldı.
Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Ardından gazi Tüzün’ün özgeçmişi okundu. Daha sonra gazi Tüzün’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına Vali Azmi Çelik tarafından devlet övünç madalyası verildi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
Makaleler
Hava Durumu















