30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla kutlandı

01-09-2018

Okunma: 615


30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü ilimizde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Valilik,   Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunumuyla başlayan kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Valilik makamında tebrikat törenine geçildi. Valilik Makamında gerçekleşen tebrikat töreninde, Vali Ahmet Deniz tarafından, askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

30 MAYIS COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına: Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Akın, İdare Mahkemesi Başkan Vekili Alper Aksakal, Vergi Mahkemesi Başkanı Barış Çelik, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gülriz Kozbe,  askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.

VALİ VE ASKERİ ERKANDAN GEÇİT TÖRENİ

Turgut Özal Bulvarı'nda devam eden kutlama programı, Vali Ahmet Deniz,   Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile birlikte tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşları selamlayarak, bayramlarının kutlamasıyla başladı. Hava Seyrüsefer Yüzbaşı Çağdaş Kurnaz’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler ve Halk Eğitim Merkezi halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı geçit töreni ile sona erdi.

Etiketler : #30   #Ağustos   #Zafer   #Bayramı   #Coşkuyla   #kutlandı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN