
81 ilde eşzamanlı kitap okuma etkinliği
Türkiye’nin tüm illerinde olduğu gibi Batman’da da 52'nci Kütüphane haftası nedeniyle parkta kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.
30-03-2016
Okunma: 1186

Batman Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm ile Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’nün ortak çalışması kapsamında 52'nci kütüphane haftasında Atatürk parkında kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.
Batman’da bazı okulların da destek verdiği kitap okuma etkinliğine çok sayıda kurum müdürleri, öğrenci ve vatandalar yer aldı.
Etkinliğe büyük ilginin olmasından dolayı teşekkür eden Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki İl Halk Kütüphanesi Müdürü Derya Ilgar, “52'nci Kütüphane Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde; ülkemizde okuma kültürünü geliştirmek, kitaba ve okumaya dikkat çekmek amacıyla böyle güzel etkinlik gerçekleştirdik. Atatürk Parkında 81 ille aynı anda yarım saatlik okuma etkinliği gerçekleştirdik. Atatürk Parkında yapılan bu anlamlı etkinliğe; kütüphane kullanıcıları, İl Kültür ve Turizm, İl Halk Kütüphanesi ve Müze personeli, öğrenciler, öğretmenler ile halkımız katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerimiz bizleri daha güzel etkinlikler için de mutlu etti.” dedi.
“ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER” PROJESİ DEVAM EDİYOR
Parklarda bakım ve onarım
GRAND HASANKEYF OTEL'DE YENİ DÖNEM
7 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
HASANKEYF’TE ZİRAAT BANKASI ŞUBESİAÇILDI
Okul çevreleri mercek altında
“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
Makaleler
Hava Durumu















