AK Gençlik’ten İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

03-12-2018

Okunma: 607


Toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkan Vekili Cemalettin Gözkeser, Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Bölge Koordatörü Hasan Murat Öz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç’in yanı sıra İl ve İlçe Teşkilatları ve AK Parti’ye gönül vermiş genç üyeler katılım sağladı.

Toplantının yoğun ve güzel geçtiğine değinen İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana; tek derdimiz, Güzide kentimiz Batman’ımızın gençliği oldu. Gençlerimizin, gençliğimizin yaşadığı sorunları kapı kapı dolaşarak not ederek, çalışmalar yaptık. Çalışmalarımızın bir kısmından gayet güzel sonuçlar elde ettik. Uyuşturucu madde kullanımı üzerinde çalışmalar yaptık ve bu çalışmalara dayalı olarak seminerler düzenledik. Gençlerimizi sosyal, kültürel ve spor alanlarında daha aktif hâle getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“TEK DERDİMİZ GENÇLERİMİZ”

İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç “Kıymetli Genç STK’larla aylık düzenli toplantılar yaparak, bu toplantılarda geniş çaplı sorunlarımızı istişare edip, bu istişarelere dayalı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz gençlerimiz, Allah ömür verdikçe, Sayın Cumhurbaşkanımız görev verdikçe, Memleketimize, gençlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler : #AK   #Gençlik’ten   #İl   #Danışma   #Meclisi   #Toplantısı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN