
Aksoy Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Pazaryeri Mahallesi Göçerler Bulvarı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Aksoy’a Belediye teknik birim müdürlerinin yanı sıra Pazaryeri Mahalle Muhtarı Hamdin Keskin eşlik etti.
19-11-2018
Okunma: 843

Batman Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan Pazaryeri Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Vekili Aksoy, üstyapı çalışmalarıyla ilgili Batman Belediyesi’nin mahallede yürüttüğü çalışmaları da yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Pazaryeri mahallesinden sonra Erköklü (İrmiye) Mahallesine geçen Başkan Vekili Aksoy, sohbet ettiği muhtar ve mahallelilerin taleplerini ve belediye çalışmalarına yönelik görüşlerini dinledi. Mahallelilerle yapılan görüşmelerde Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Gün ve Belediye teknik birim personeli de hazır bulundu.
Aksoy, ziyareti kapsamında Erköklü Mahalle meydanında yaklaşık bin 500 metrekare alan üzerine kurulan parkta incelemede bulundu. Erköklü Mahallesi’nde yapılan park çalışmasından oldukça memnun kaldıklarını kaydeden mahalle sakinleri Belediye Başkan Vekili Aksoy’a köylerine kazandırmış olduğu çalışmalar için teşekkür etti.
HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
8 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
Makaleler
Hava Durumu