
AKSOY ‘OKURYAZARLIK SEFERBERLİĞİ’ TOPLANTISINA KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde başlatılan “Okuryazarlık Seferberliği” İl Yürütme Kurulu Toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.
26-02-2018
Okunma: 796

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya, Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum yöneticileri ile Okuryazarlık Seferberliği İl Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.
Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Okuryazarlık Seferberliği kapsamında ilimizde yürütülecek çalışmalar ele alındı. Proje ile Halk Eğitim Merkezlerince diğer ilgili kurumların işbirliğiyle il ve ilçelerde okuma yazma bilmeyen yetişkinlerin belirlenmesi, kursa kaydedilmesi, devamlılıklarının sağlanması amaçlanıyor.
Toplantıda, 5 Mart 2018 -15 Mayıs 2018 tarihleri arasında yürütülecek I. Kademe Yetişkin Okuma Yazma Kurslarına katılımların sağlanması için kurs süresince katılımcıların belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanmaları ve kursa katılacak kursiyerlere çeşitli ödüllerin verilmesi kararlaştırıldı.
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
HASANKEYF IRMAK KÖYÜNE SAĞLIKLI SU SAĞLANDI
ÇİFTÇİLERE SERA DESTEĞİ
“KİRLİ SU, BULAŞICI HASTALIKLARA ZEMİN HAZIRLAMAKTA”
OKULLARDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
BATMAN BARO'SUNDAN BATGEV'E ZİYARET
Makaleler
Hava Durumu