
BAKAN TEKİN, VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Batman Valiliğini ziyaret etti
17-11-2024
Okunma: 7019

Çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Batman’a gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Batman Valiliğini ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Valilik bahçesinde Vali Ekrem Canalp, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman eski Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Yardımcısı Muhammed Taha Canpolat, Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Siyasi Partilerin il başkanları tarafından karşılandı.
Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçen Milli Eğitim Bakanı Tekin, Vali Ekrem Canalp ile bir araya gelerek, ilimizde yürütülen kamu hizmetlerine ilişkin bilgi aldı. Daha sonra Bakan Tekin Valilik toplantı salonunda düzenlenen Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi Toplantısına katılarak, ilimizdeki eğitim-öğretim hizmetlerine ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Makaleler
Hava Durumu


















