
Batman'da kitap okuma etkinliği düzenlenecek
TESSEP Batman İl Temsilciliği, kadınlara yönelik kitap okuma etkinliği düzenleyecek.
12-04-2018
Okunma: 762

Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Batman İl Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, 14 Nisan Cumartesi günü kadınlara yönelik kitap okuma etkinliği düzenleneceği belirtildi.
Açıklamada, "Rabbimizin ilk emri okudur. Ne yazık ki günümüzde sosyal medya ve teknolojik ürünlerin yaygınlaşmasıyla gençlerimizin arasında okuma kültürü gün geçtikçe unutuluyor. Cep telefonlarına, internet ve bilgisayara ayrılan vakit, kitap okumaya verilmiyor. Bu durum kültürsüz, ufku dar bir gençliğin yetişmesine neden oluyor. Biz TESSEP olarak hem Rabbimizin oku emrini yerine getirmek hem de gençlerimiz arasında okuma kültürünü yaygınlaştırmak için böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik." denildi.
Etkinliğin, Atatürk Parkı'nda saat 13.30'da kadınlara yönelik gerçekleştirileceğinin kaydedildiği açıklamada, bütün kadınlara ve özellikle genç kızlara kitaplarını alarak etkinliğe katılmaları çağrısında bulunuldu.
BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
Makaleler
Hava Durumu















