
Batman'da kumar oynatan iş yeri mühürlendi
Batman'da kumar oynatıldığı tespit edilen bir iş yeri kapatılırken, 15 kişiye para cezası kesildi.
23-08-2017
Okunma: 805

Batman'da ihbar üzerine yapılan baskında kumar oynatıldığı tespit edilen bir iş yeri kapatılırken, kumar oynayan 15 kişiye para cezası kesildiği bildirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, alınan ihbarların değerlendirilmesi sonucu kumar oynandığı tespit edilen bir iş yerine baskın düzenlendiği belirtildi.
Kumar oynandığı sebebiyle mühürlenen iş yerinde yapılan aramada ele geçirilen bir adet tombala makinası, çok sayıda televizyon, bir adet kamera ve kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemelerin muhafaza altına alındığı ifade edildi.
Açıklamada, kumar oynayan 15 kişiye toplam 3 bin 405 TL idari para cezası uygulandığı, iş yeri ve sahibi hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı kaydedildi.
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
HASANKEYF IRMAK KÖYÜNE SAĞLIKLI SU SAĞLANDI
ÇİFTÇİLERE SERA DESTEĞİ
“KİRLİ SU, BULAŞICI HASTALIKLARA ZEMİN HAZIRLAMAKTA”
OKULLARDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
BATMAN BARO'SUNDAN BATGEV'E ZİYARET
Makaleler
Hava Durumu