
Batman'da yakalanan dilencilere para cezası verildi
Batman'da dilencilik yaptığı için yakalanan 4 kişiye para cezası verildi.
01-08-2017
Okunma: 809

Batman'da polis ve zabıta, kentin belli başlı yerlerinde gerçekleştirdiği çalışmalarda, dilendiği tespit edilen 7 kişiyi yakaladı.
Dün saat 21.00 sıralarında Turgut Özal Bulvarı, Batman Park AVM civarı, Valilik Kavşağı, Dünya Hastanesi civarı ile Barış Bulvarı'nda yaya ve sürücülere rahatsızlık veren 7 kişi yakalandı.
Trafik yoğunluğunun bulunduğu noktalarda trafik ışıklarında duran araçların camlarını silen ve mendil satan çocuklar, polis ve zabıtayı karşılarında görünce kaçmaya çalıştılar.
Kovalamaca sonucu yakalanan çocuklar, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülerek, aileleriyle temasa geçildi.
4'ü yetişkin 7 kişinin üzerinde yapılan kontrollerde 115 TL'ye tutanakla el konulurken, 4 yetişkine Kabahatler Kanunu gereğince 109 TL para cezası uygulandı.
18 yaşından küçük olan çocukların aileleri hakkında yasal işlem başlatılırken, çocuklar ailelerine teslim edildiler.
HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
8 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
Makaleler
Hava Durumu