Batman Petrol Lider Kastamonusporu 3-1 Yendi

Batman Petrolspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği grup lideri Kastamonu sporu 3-1 yenerek lideri Batman’dan eli boş gönderdi.

21-02-2016

Okunma: 1204


Batman Petrolspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği grup lideri Kastamonu sporu 3-1 yenerek lideri Batman’dan eli boş gönderdi.

16 Mayıs Şehir stadında oynanan maçı Bülent Çenet, Ahmet Ulaş ve Mehmet Gökhan Ceylan hakem üçlüsü yönetti. Her iki takımın galibiyet parolası ile çıktığı maçta ev sahibi temsilcimiz Batman Petrolspor hızlı başladı.  Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip takımın kalesine ard arda ataklar düzenleyen Batman Petrolspor rakip takımın ataklarına karşı sa tam saha pres uyguladı. Maçın 12 dakikasında gelişen Batman Petrolspor atağında rakip ceza alanında topla buluşan Sabahattin Usta topu rakip filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra maç santra vuruşuyla başladı. Rakip takım Kastamonuspor  beraberlik için çaba sarf ederken Batman Petrolspor ise ikinci gol için  ataklar geliştirmeye çalıştı ancak ilk yarının geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca maçın ilk yarısı  Batman Petrolsporun  1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına Batman Petrolspor yine hızlı başladı ve rakip kaleye ataklar geliştirmeye çalıştı. Konuk takım Kastamonuspor ise kontrataklarla beraberlik için Batman Petrolsporun kalesine gelmeye çalıştı. Maçın 48 dakikasında gelişen Kastamonu atağında  gelen topa ters bir vuruş yapan Süleyman Kasap kendi kalesine gol atınca maçta durum 1-1 oldu. Golden sonra maç birkez daha santra vuruşuyla başladı. Bu dakikalarda Batman Petrolspor  baskısını  konuk ettiği grup lideri üzerine arttırarak  ard arda ataklar geliştirmeye  başladı. Maçın 78 dakikasında  gelişen Batman Petrolspor atağında  rakip ceza alanı içinde bu kez topla buluşan  Samet Taş meşin yuvarlağı rakip ağlarla buluşturarak  durumu 2-1 yaptı. Golden sonra lider Kastamonuspor  beraberlik için çaba harcamaya çalıştı ancak Batman Petrolspor  defansı rakip takımın sporcularına geçit vermedi. Maçın 90 dakikasında  yine gelişen Batman Petrolspor atağında rakip ceza alanı içinde topla buluşan Tolga Yıldır  farkı 2’ye çıkardı ve attığı golle durumu 3-1 yaptı. Golden sonra maç bir kez daha santra vuruşuyla başladı ancak geri kalan süre içinde başka gol olmayınca maç Batman Petrolsporun 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Etiketler : #Batman   #Petrol   #Lider   #Kastamonusporu   #31   #Yendi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN