
Batman Üniversitesi Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu Başlıyor
Batman Üniversitesi tarafından 3-5 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu yerli ve yabancı 400’ün üzerinde akademisyenin katılımı ile başlıyor.
01-05-2018
Okunma: 848

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu’nun bu yıl “Enerji ve Petrol” teması ile düzenlendiğini ve şu ana kadar yerli ve yabancı toplamda 400’ün üzerinde akademisyenin başvuruda bulunduğunu açıkladı.
Sempozyumun 25 dalda bildiri kabul ettiğini belirten Rektörümüz Durmuş, bildirilerin 15 farklı salonda sunulacağını belirtti.
Rektörümüz Durmuş, sempozyumun uluslararası nitelikte düzenlendiğini belirterek, şehrimize yerli ve yabancı akademisyenlerin gelerek tanıma fırsatı bulacağını ve böylece şehrimizin tanıtımına katkı sunacağını belirtti.
Batman Üniversitesi Merkez Kampüste düzenlenecek olan Uluslararası Enerji ve Teknoloji Sempozyumu’nun 9:30’da yapılacak olan açılışına tüm Batmanlıları ve Basın Mensuplarını beklediklerini ifade eden Rektör Durmuş, Sempozyumun Batman’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
Makaleler
Hava Durumu















