
Batman’da elektrik kesintisi uyarısı
Batman’da yapılacak çalışmalar nedeniyle Çarşamba ve Perşembe günü elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.
20-09-2016
Okunma: 1018

Batman’ın bazı mahallelerinde yapılacak çalışmalar nedeniyle 21 Eylül Çarşamba ve 22 Eylül Perşembe günü kısmi elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.
Dicle EDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İlimiz merkez Fatih Mahallesi Barış Bulvarında hat bakım, onarım ve yenileme nedeniyle 21 Eylül Çarşamba günü 09.00-13.00 saatleri arası Fatih ve Şafak Mahallelerinde kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır." denildi.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "İlimiz merkez Bayındırlık Mahallesi Oduncular Caddesinde hat bakım, onarım ve yenileme nedeniyle 22 Eylül Perşembe günü 09.00-13.00 saatleri arası Petrol, Yavuz Selim ve Bayındır Mahallelerinde kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır."
BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
Makaleler
Hava Durumu















