Batman’da kaçak sigara ve esrar ele geçirildi

Batman’da düzenlenen operasyonlarda çok miktarda kaçak sigara ve esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 11 şüpheli gözaltına alındı.

10-10-2017

Okunma: 755


Batman’da yol kontrollerinde durdurulan kimi araçlarda yapılan aramada yaklaşık 20 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, 4 ayrı esrar operasyonunda ise yakalanan 6 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Beşiri ilçesinde yol kontrollerinde durdurulan bir yolcu minibüsünde yapılan aramada, 2 adet valizin alt kısmında ve çuval içerisine gizlenmiş vaziyette 898 paket bandrolsüz sigara ele geçirildiği belirtildi.

Yine 4 ayrı aracın durdurularak yapılan aramada ve Batman merkezde bulunan bir ikamete yapılan operasyonda toplam 19 bin 65 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, konu ile ilgili olarak biri yaşı küçük, biri yabancı uyruklu olmak üzere toplam 5 şüpheli hakkında adli işlem tesis edildiği kaydedildi.

6 şüpheli uyuşturucudan gözaltına alındı

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilde bulunan park ve metruk binalarda uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran kişilere yönelik operasyonlar düzenlendiği bildirildi.

Yapılan 4 ayrı operasyonda 133 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildiği belirtilen açıklamada, konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan 6 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldığı belirtildi. 

Etiketler : #Batman’da   #kaçak   #sigara   #ve   #esrar   #ele   #geçirildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN