
BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
Batman’ın il oluşunun 35. yılı kapsamında, Batman Toplumsal Gelişim Vakfı tarafından Ankara Grand Ankara Hotel’de geniş katılımlı bir program düzenlendi.
20-05-2025
Okunma: 151

Batman’ın il oluşunun 35. yılı kapsamında, Batman Toplumsal Gelişim Vakfı tarafından Ankara Grand Ankara Hotel’de geniş katılımlı bir program düzenlendi.
Etkinliğe, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından yaklaşık 100 davetli katıldı. Programda konuşan Vakıf Başkanı Ömer Cangir, Batman’ın kültürel zenginliğine ve toplumsal dayanışma ruhuna dikkat çekti. Gök Taksi’nin taş sokaklarında başlayan yürüyüşün artık bir vizyon hareketine dönüştüğünü ifade eden Cangir, Ankara’da açılacak vakıf şubesinin Batman’ın sesi olacağını söyledi.

Vakfın sadece sosyal dayanışmayı değil, aynı zamanda ekonomik kalkınmayı da hedeflediğini belirten Cangir, “Gençlere istihdam, kadınlara üretim alanı sunacağız. Geleceği birlikte inşa edeceğiz” dedi. Etkinlikte, vakfın kuruluşundan bugüne emek veren başta Zeki Ekinci, Şehmus Özcan, Zeki Ekmen ve Selahattin Şimşek olmak üzere tüm kurucu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edildi.


YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
8 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
Makaleler
Hava Durumu