
Belediye yavru kedileri hayata döndürdü
Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptıkları müdahale ile 4 yavru kedinin açlıktan ölmesini önleyerek hayatta tuttu.
17-04-2018
Okunma: 1059

Alo 153 şikayet hattına gelen ihbar üzerine harekete geçen Belediye Veteriner İşleri ekipleri, yeni doğan 5 yavru kedinin ayakları ve göbek bağları bir ipe dolanması sonucu bir yumak haline geldikleri ve annelerinden beslenemedikleri nedeniyle Belediye Hayvan Bakım evine nakledildi.
Belediye Hayvan Bakım Evinde Veteriner Hekimlerimiz tarafından yapılan incelemede anne kedinin doğum yaptığı ortamda bulunan bir ipin yavru kedilerin göbek bağları ve ayaklarına dolanması sonucu yavru kedilerin bir yumak haline geldikleri ve yavru kedilerinin göbek bağları çevresi ile ayaklarında yaralanmalara neden olduğunu tespit edildi.
Yapılan operasyonla birbirinden ayrılan yavru kediler günlerdir aç olduğu ve hemen annelerinden süt emmeye başladıkları gözlemlenirken 5 yavru kediden birinin ciddi yaralanması sonucu öldüğü belirtildi.
Belediyemiz Veteriner İşleri Hayvan Bakım Evinde yapılan tedavi ve bakım sonrası yavru kediler anneleriyle birlikte doğal yaşam alanına geri bırakıldı.
Makaleler
Hava Durumu






NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
SALDİRİYA İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA










