
Belediye’den Esnaf Odası’na arsa jesti
Belediye’den Esnaf Odası’na arsa jesti
10-11-2017
Okunma: 762

Mülkiyeti Batman Belediyesi tüzel kişiliğine ait 1763 ada, 3 nolu parselde yer alan 1981,46 m2'lik alanın, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Kanununda belirlenen kuruluş amaçlarına uygun olarak faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere bina yapılması için tahsis edilmesi amacıyla Batman Belediyesi ile Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında protokol imzalandı.
ESNAF ODASINA ARSA DESTEĞİ
Protokol kapsamında arsanın Batman Belediye Meclis kararı gereğince Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine 29 yıl süre ile kullanım hakkı verilmiş oldu. Esnafların, bir toplumun tutkalı konumunda, şükürdar, ahilik geleneğine bağlı, kadirşinas olduğunu ifade eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman esnafının fedakârca çalıştığını ve kendi yağıyla kavrulduğunu söyledi. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Batman esnafına yaraşır bir bina yapılması konusunda kendilerine verdikleri destekten dolayı Belediye Başkan Vekili Aksoy'a teşekkürlerini iletti.
Palandöken, yaptığı ziyaret anısına ilişkin olarak Aksoy’a üzerinde konfederasyonlarını simgeleyen porselen tabak, Aksoy da kendilerine Hasankeyf işlemeli cam fanus hediye etti.
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
HASANKEYF IRMAK KÖYÜNE SAĞLIKLI SU SAĞLANDI
ÇİFTÇİLERE SERA DESTEĞİ
“KİRLİ SU, BULAŞICI HASTALIKLARA ZEMİN HAZIRLAMAKTA”
OKULLARDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
BATMAN BARO'SUNDAN BATGEV'E ZİYARET
Makaleler
Hava Durumu