
Belediyeden Kardeşlik gezisine destek
Türkiye Kardeşlik Birliği tarafından organize edilen ve Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Batman Üniversitesi’nin desteklediği öğrenci kafilesi “Kardeşlik İçin Çanakkale’deyiz” sloganıyla Çanakkale’ye gitmek üzere yola çıktı.
09-03-2018
Okunma: 888

Çanakkale’ye gitmek üzere Belediye hizmet binası önünde toplanan kafileyi uğurlamaya Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batman Üniversitesi Rektörü Aydın DURMUŞ, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat ŞAHİN ile Sabri AYDIN ve veliler katıldı.
Batman Belediyesi’nin destek verdiği “Kardeşlik İçin Çanakkale’deyiz” sloganıyla Çanakkale’ye gitmek üzere yola çıkan kafilede farklı ülkelerden Batman gelerek Batman Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin yanı sıra üniversite öğrenciler ve Batmanlı gençlerden oluşan 100 kişilik kafile dualarla uğurlandı.
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
HASANKEYF IRMAK KÖYÜNE SAĞLIKLI SU SAĞLANDI
ÇİFTÇİLERE SERA DESTEĞİ
“KİRLİ SU, BULAŞICI HASTALIKLARA ZEMİN HAZIRLAMAKTA”
OKULLARDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
BATMAN BARO'SUNDAN BATGEV'E ZİYARET
Makaleler
Hava Durumu