
Bursa’dan Batman’a 2 TIR yardım malzemesi
Bursa Büyükşehir Belediyesi, batı ile doğu bölgeleri arasındaki gönül köprüsünün gelişmesi çalışmaları kapsamında Batman’a 2 TIR yardım malzemesi gönderdi.
18-02-2017
Okunma: 1011

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Batı ile Doğu bölgeleri arasındaki gönül köprüsünün gelişmesi çalışmaları kapsamında Batman’a bir midibüs, buzdolapları, çamaşır makineleri, çekyatlar, dizüstü bilgisayarlar ve akülü arabaların yer aldığı 2 tırı Batman'a gönderdi.
Arabayatağı’ndaki Büyükşehir Yerleşkesinde düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gelişen ve büyüyen Türkiye’nin kardeşlik altyapısının daha da güçlendirilmesi için başlatılan ‘Gönül Köprüsü Projesi’ne destek verdiklerini belirterek, Anadolu insanının dertlerine derman olarak huzur ile birlikteliği artırmayı hedeflediklerini ifade etti.
Altepe, yardımlar kapsamında, 2012 model midibüsün Batman’ın ilçelerinden Beşiri Belediyesi’ne gönderileceğini, diğer yardım malzemelerinin de ildeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.
Altepe, gönderilen yardımlar konusunda katkı sağlayanlara teşekkür etti.
HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
Makaleler
Hava Durumu















