
BÜYÜK ATLETİZİM MARATONU PAZAR GÜNÜ
Batman Belediyesi tarafından ilki geçen yıl organize edilen Uluslararası yarı maratonun 2’cisi 18 Mart 2018 Pazar günü start alıyor.
15-03-2018
Okunma: 816

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ve 21 kilometre olarak koşulacak yarı maratona geçen yıl 111 kadın ve 300 erkek olmak üzere toplam 411 sporcu katılmıştı.
Batman Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Atletizm Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Batman Valiliği’nin desteğiyle gerçekleştirecek olan Batman 2. Uluslararası Yarı Maratonu çalışmalarında sona gelindi.
Uluslararası Yarı Maratonu gibi ciddi bir spor organizasyonunu Batman’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY; “böylesi önemli bir organizasyonu devam ettirmenin heyecanıyla, bu yıl da Batman’ın adına yaraşır bir maraton gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.
“Bayramlar, birliğimizin ve kardeşliğimizin sembolüdür”
UYDU KENT VE EKOLOJİK TURİZM PROJESİ TANITILDI
BATMAN'A MÜJDE
“BAĞ-KUR’LU ESNAFIN MAĞDURİYETİ GİDERİLMELİ”
İluh Şehit Özkan Kocaer Polis Merkezi inşaatına ilk çivi çakıldı
BATMANLI VALİ AYGÖL TUNCELİ’YE ATANDI
MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU TALEPLERİ DİNLEDİ
BATMAN VE EDİRNE ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ
Makaleler
Hava Durumu