
DART’TA TÜRKEYİ İKİNCİSİ OLDUK
Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan Okul Sporları Dart yıldız erkekler şampiyonasında, Kültür Ortaokulu Türkiye ikincisi olmayı başardı.
07-06-2018
Okunma: 916

05-06 Haziran 2018 tarihinde Antalya ilinde yapılan Dart Yıldız erkekler Türkiye şampiyonasında, Kültür’lü sporcular, birinciliği az farkla kaçırdılar. 20 ilin katılımıyla yapılan şampiyonada, Batman’ın ilk kez böylesine büyük bir başarı yakaladığını belirten, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, sporcuları ve antrenörü tebrik etti.
Kültür Ortaokulu Dart takımında Baran Gökalp, Mevlan Aktağ, Fatih Çaçan ve Murat Aslan isimli sporcular ile Antrenör Ayfer Doğan yer aldı. Kültür Ortaokulu Müdürü Bilal Kay ise, okul olarak dart sporunu benimsediklerini ve Türkiye dereceleri çıkarmaya devam edeceklerini söyledi. İl Müdürü Halil Eren, bir çok branşta olduğu gibi, Dart sporunda da Türkiye dereceleri gelmeye başladığını ve bunun devamının gelmesi için desteklerinin süreceğini söyledi.
BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
Makaleler
Hava Durumu















