
Fıskiyeli kavşakta peyzaj çalışması yapılıyor
Batman Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanıp Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilen fıskiyeli havuz peyzaj çalışmalarının son görünümüne kavuşacak.
26-06-2018
Okunma: 1102

Dörtyol kavşağı olarak bilinen Cihan Kavşağı’nda yapımına bir süre önce başlanan ve özel sistemle 150 değişik figür ve renk ile 20 metre yüksekliğe kadar su fışkırtma kapasitesine sahip fıskiyeli havuzun yer aldığı kavşak, peyzaj çalışmaları ile bambaşka bir görünüme kavuşacak.
Eşsiz güzelliğiyle kente görsel bir estetik katacak Fıskiyeli havuzun yer aldığı Cihan Kavşağında Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından peyzaj çalışması yapılarak farklı türde ve renkte çiçek ekimi yapılarak kavşağın bambaşka bir görünüme kavuşması sağlanacak.
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Makaleler
Hava Durumu


















