Geleceğin iş adamaları bu eğitimde yetişiyor

Geleceğin iş adamaları bu eğitimde yetişiyor

17-04-2018

Okunma: 427


Genç MÜSİAD Batman Şubesi ve Batman Üniversitesi Inovasyon ve Girişim Topluluğu iş birliğinde; girişimcilik, liderlik, Inovasyon ve iş adamı yetiştirme programı Young Business Academy (YBA) Batman’da başladı.
 
Genç MÜSİAD Batman Şubesi ve Batman Üniversitesi Inovasyon ve Girişim Topluluğu iş birliğinde; girişimcilik, liderlik, Inovasyon ve iş adamı yetiştirme programı Young Business Academy (YBA) Batman’da başladı. YBA, Batman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda başladı. 2 hafta sürecek olan eğitim programına 300’e yakın öğrenci katılıyor.
 
Genç MÜSİAD Başkanı Kadir Şeker yaptığı açıklamada “25 yaş altı lisans veya ön lisans programında okuyan, özgüveni yüksek, hedefleri olan, kararlı, girişimci, yeniliklere açık ahlaki disipline önem veren bireylerin iş hayatına atılmadan önce kendilerinde bulunması gereken donanımları sağlamayı hedeflediği Young Business Academy Batman (YBA) projesi başladı. “Young Business Academy Batman” projesi ile iş dünyasına kaliteli lider ve iş adamlarının kazandırılması hedefleniyor. İki hafta sürecek “Young Business Academy Batman” projesi ile üniversitede okuyan vizyon sahibi gençler, Türkiye genelinde tanınmış, alanında uzman akademisyen, CEO, girişimci ve yöneticiler eğitmen olarak yer alacak.”

Etiketler : #Geleceğin   #iş   #adamaları   #bu   #eğitimde   #yetişiyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN