
Gercüş’te karpuz hasadı başladı
Batman’ın Gercüş ilçesinde karpuz hasadı başladı.
25-10-2018
Okunma: 768

Batman’ın Gercüş ilçesinde karpuz hasadı başladı. Çiftçiler, iyi verim alamadıklarını belirterek, bu yıl karpuzların küçük olduğunu ve satamayacaklarını ifade etti.
Gercüş’e bağlı Yüce köyünde karpuz hasadı başladı ancak hasat çiftçileri memnun etmedi. Çiftçiler, bu yıl karpuzların küçük olduğunu ve satamayacaklarını ifade etti. Çiftçi Adnan Boncuk, yağışların az olmasından dolayı karpuzun küçük kaldığını ve güneşin de etkisiyle sarardığını belirterek, “Bu karpuz yemek için satılamayacak. İçindeki çekirdekleri çıkarıp, kalanını çöpe atacağız. Önceki yıllarda daha güzel ve lezzetli oluyordu” dedi.
Çiftçi Halil Boncuk da, verimin yağışlar nedeniyle düşük olduğunu anlatarak, “Mazot ve gübre pahalılığından dolayı da tarlaya iyi bakamadık. Gittikçe kuraklık fazla oluyor” diye konuştu.
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Makaleler
Hava Durumu


















