Halk Otobüsü Şoförü hayat kurtardı

Dün akşam saatlerinde Belediye Halk Otobüsünde kalp krizi geçiren kadın Belediye Halk Otobüsü şoförü tarafından hastaneye yetiştirildi.

10-05-2016

Okunma: 1100


Dün akşam saat 20.15 sularında Çamplıtepe-Gültepe güzergâhında hareket halinde olan 8 numaralı belediye otobüsüne ailesi ile birlikte binen Ayhan Yılmaz otobüste fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Belediye otobüsü şoförü Mehmet Şahin İrşik duyarlı davranarak güzergâhtan ayrılıp kalp krizi geçiren kadını Batman Bölge Hastanesine yetiştirdi. Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Ayhan Yılmaz’ın eşi Ramazan Yılmaz şoför tarafından gösterilen duyarlı davranıştan dolayı İşletme İştirakler Müdürlüğünü ziyaret ederek teşekkür etti.

‘İnsan sağlığı her şeyden daha önemlidir’

İşletme İştirakler Müdürü Halis Yakut kalp krizi geçiren kadına acil şifalar dilerken, ‘’toplu taşıma araçları toplumun hizmeti içindir ve insan sağlığı bizim için her şeyden daha önemlidir. Bu tür durumlarda şoförlerimizin öncelikle insan sağlığına dikkat etmesi gerektiğini her ay yaptığımız toplantılarda belirtiyoruz. Şoförümüzün de bu durumu dikkate alarak kalp krizi geçiren kadını hastaneye yetiştirmesi bizim için oldukça değerli bir davranıştır. Bu duyarlı davranışından dolayı şoförümüze teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Etiketler : #Halk   #Otobüsü   #Şoförü   #hayat   #kurtardı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN