HASANKEYF UYGULAMA OTELİ SAĞLIKÇILARA TAHSİS EDİLDİ

HASANKEYF UYGULAMA OTELİ SAĞLIKÇILARA TAHSİS EDİLDİ

17-04-2020

Okunma: 1268


Batman’ın Hasankeyf ilçesinde bulunan Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında sağlık çalışanları için tahsis edildi.
 
Batman’ın Hasankeyf ilçesinde bulunan Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında sağlık çalışanları için tahsis edildi. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş: “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilgili bakanlarımız ilk günden beri süreci en iyi şekilde sürdürüyorlar. Bu süreçte hepimize görevler düşüyor. Yine bu süreçte en büyük görev cephenin en ilerisinde bu virüsle mücadele eden sağlık çalışanlarımızın omuzlarındadır.
 
Bizler Batman Üniversitesi olarak tarihi Hasankeyf ilçemizde bulunan 98 yataklı uygulama otelimizi sağlık çalışanlarına, ihtiyaç duymaları halinde dinlenmeleri için tahsis ettik. Şuanda Hasankeyf Devlet Hastanesi’nde çalışan 25 sağlık çalışanı otelimizde kalmaktadır” dedi.
 

Etiketler : #HASANKEYF   #UYGULAMA   #OTELİ   #SAĞLIKÇILARA   #TAHSİS   #EDİLDİ   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN