
Hezo Kalesi çevre düzenlemesi tamamlandı
Batman’ın Kozluk ilçesindeki Hezo Kalesi çevre düzenlemesi ve aydınlatma projesi sona erdi.
04-08-2017
Okunma: 758

Batman’ın Kozluk (Hezo) ilçesindeki Hezo Kalesi yürüyüş yolları, çevre düzenlemesi, seyir terası ve aydınlatma projesi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtildi.
Kozluk Belediyesine ait olan proje, Diyarbakır Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunun 27 Haziran 2016 tarih ve 4053 sayılı kararı ile onaylanmış olup proje 18 Kasım 2016 tarihinde Kozluk Belediye Başkanlığının sorumluluğunda ve Batman İl Özel İdaresinin mali denetimi ile Batman Müze Müdürlüğünün gözetiminde başlatılmıştı.
Çalışma kapsamında Kozluk Belediyesine Kültür Varlıklarını Koruma Katkı Payı Bütçesinden 500 bin TL aktarılarak Hezo Kalesi çevre düzenlemesi, seyir terası, yürüyüş yolları ve aydınlatma işleri tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğu ifade edildi.
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
HASANKEYF IRMAK KÖYÜNE SAĞLIKLI SU SAĞLANDI
ÇİFTÇİLERE SERA DESTEĞİ
“KİRLİ SU, BULAŞICI HASTALIKLARA ZEMİN HAZIRLAMAKTA”
OKULLARDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
BATMAN BARO'SUNDAN BATGEV'E ZİYARET
Makaleler
Hava Durumu