
IHO EBRAR'dan fakir ailelere nakdi yardım yapıldı
Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslar Arası Yardım Kuruluşu Batman’da fakir ailelere nakdi yardımda bulundu.
22-10-2016
Okunma: 1245

Hollanda’da ikamet eden bir hayırsever, hasta kızının hayrına yine Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslar Arası Yardım Kuruluşu (IHO EBRAR) aracılığıyla Batman’da fakir ailelere nakdi yardımda bulundu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan IHO EBRAR Batman Gönüllüsü Bereket Şengül, Hollanda’da ikamet eden bir hayırseverin kendi vasıtalarıyla hasta kızı Rabia Zülal Koyunoğlu hayrına Batman’daki bazı muhtaç aileye 500’er TL nakdi yardımda bulunduğunu söyledi.
IHO EBRAR olarak fakir ve zenginlerin arasında köprü vazifesi kurduklarını vurgulayan Şengül, “Hollanda’da bulunan bir hayırseverin kız çocuğu hastalanmış. Bundan dolayı bu hayırsever biz IHO EBRAR’a bir miktar para gönderdi. Bu hayırseverin vermiş olduğu bin TL’yi maddi durumu düşük iki aileye 500’er lira nakdi para verdik. Allah’u Teâlâ bu hayırseverin hasta çocuğuna Şafii ismiyle şifalar versin. Allah ondan ve onun gibi hayırseverlerden razı olsun.” dedi.
Kendilerine yardım yapılan aileler de sevinçlerini dile getirerek, yardımda bulunan hayırsever şahsa hayır dualarında bulundu.
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Makaleler
Hava Durumu


















