
İlkokul öğrencilerinden örnek davranış
Batman'da ilkokul öğrencileri, harçlıklarıyla aldıkları yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak örnek bir davranış sergilediler.
30-05-2018
Okunma: 911

Batman'da Vali Zeki Şanal İlkokulunun öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarıyla aldıkları yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak örnek bir davranış sergilediler.
"Değerler Eğitimi" çalışmaları kapsamında böylesi bir etkinliğe imza atan öğrenciler, yardımlaşma ve dayanışmanın güzel bir örneğini gerçekleştirdiler.
Öğrencilerin, harçlıklarıyla aldıkları yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaları büyük takdir topladı.
Okul aile birliği tarafından konuyla ilişkin yapılan açıklamada, "Bu etkinliği organize eden okul öğretmenlerimize ve koca yürekli öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu tür etkinliklerin herkese örneklik teşkil etmesini diliyoruz. Öğrencilerin yaptığı bu hayırlı çalışmada ihtiyaç sahiplerinin bir nebze de olsa ihtiyaçlarının giderilecek olması bizleri sevindirmiştir." denildi.

BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
Makaleler
Hava Durumu















