
İmam hatip öğrencilerinden takdir toplayan etkinlik
Batman'da imam hatip lisesi öğrencileri, zihinsel engellilerin sosyal hayata adaptasyonunu sağlamak amacıyla engellilerle "Dostluk Maçı" yaptılar.
28-02-2018
Okunma: 833

Batman'da birçok projeye imza atan Ahmedi Hani Erkek Anadolu İmam Lisesi öğrencileri, zihinsel engellilerin sosyal hayata adaptasyonunu sağlamak ve engellilere yönelik farkındalık oluşturmak için engellilerle beraber "Dostluk Maçı" yaptılar.
"Spor Kardeşliğinde Biz de Varız" sloganıyla yapılan etkinlik, takdir topladı.
Konuyla ilgili olarak konuşan Ahmedi Hani Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mesut Güneş, dostluklarını pekiştirmek adına zihinsel engellilerle maç yaptıklarını söyledi.
Güneş, "Yaşları 13-25 arası 6 kişilik hafif zihinsel engelli gençlerin gönüllü 6 öğrenciyle haftanın bir gününü birebir fiziksel aktiviteler yaparak, hayatlarında var olan gerilimleri sporla atmak ve güzel, mutlu ve eğlenceli bir gün geçirerek monoton geçen hayatlarına renk katmak istiyoruz. Bu projemizin sonunda haftanın bir günü yapılan spor egzersizleri sonucunda homojen takımlardan oluşan 'Dostluk Maçı' yaparak, engellilere yönelik bir farkındalık oluşturmak amacındayız." dedi.
44 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Hasankeyf’te öğretmen akademisi için alan incelemesi yapıldı
JANDARMA BOT TİMİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL
HASANKEYF IRMAK KÖYÜNE SAĞLIKLI SU SAĞLANDI
ÇİFTÇİLERE SERA DESTEĞİ
“KİRLİ SU, BULAŞICI HASTALIKLARA ZEMİN HAZIRLAMAKTA”
OKULLARDA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
BATMAN BARO'SUNDAN BATGEV'E ZİYARET
Makaleler
Hava Durumu