
İşçinin makineye kapılan kolu koptu
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde devam eden çalışmalarda bir işçinin makineye kapılan kolu koptu.
02-04-2018
Okunma: 1388

Batman'da tamamlanma aşamasına gelen Ilısu Barajı altında kalacak Hasankeyf ilçesinde devam eden çalışmalarda bir işçinin makineye kapılan kolu koptu.
Olay, geçtiğimiz günlerde Dicle Nehri ile Hasankeyf Kalesi arasında yapılan çalışmalar sırasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kalenin yerinde korunması için başlatılan çalışmalarda, yeni işe başlayan Vedat Kavak, çalıştığı esnada kolunu iş makinesine kaptırdı.
Kolunun kopmasıyla tamamıyla makineye kapılmaktan kurtulan Kavak, çalıştığı şirket tarafından özel bir uçakla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yapılan ilk müdahalenin ardından Kavak'ın kopan kolunun tekrar takıldığı ve kolunun kullanılıp kullanılmayacağının 48 saat sonra belli olacağı öğrenildi.
Kavak'ın, Ankara'da bir süre müşahede altında kalacağı belirtildi.
BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
8. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
Sason balı açık artırmada 340 bin liraya satıldı
BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
BATMAN’DA ASAYİŞ OLAYLARINDA %30 AZALMA
Makaleler
Hava Durumu















