
KOSGEB’den imalatçıya destek
KOSGEB, sadece imalatçıya yönelik geniş kapsamlı yeni bir destek programı başlattı.
04-04-2016
Okunma: 1311

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), sadece imalatçıya yönelik geniş kapsamlı yeni bir destek programı başlattı.
KOSGEB tarafından bölgede geleneksel imalat sektörünü kapsayan yüzde 80 oranında destekli 3, 4, 5 ve 6'ncı bölgeler için 200 bin TL hibe ve 400 bin TL’ye kadar faizsiz kredili destek için başvuruların 1 Nisan Cuma günü başladığı açıklandı.
KOSGEB Batman Müdürlüğü tarafından lansman kapsamında destekle ilgili bilgilendirme toplantısının ilki Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.
Destekle ilgili açıklama yapan KOSGEB Müdürü Evren Arıkan, “Ülkemizin lokomotifi konumunda olan kobilerimizin iş geliştirme, markalaşma, kurumsallaşma yolunda atacakları adımlarda yanlarında olmak, onlara güç vermek adına Kobi-Gel proje desteğiyle yola çıktık. İmalat sanayinde faaliyet gösteren, en az 2 çalışanı olan, 2014 ve 2015 bilançolarında net satışı en az 200 bin TL olan ve KOSGEB 2014-2015 kobi bilgi beyannamesi onaylı olan işletmelerimiz desteğe başvuruda bulunabilirler. 6 Mayıs Cuma gününe kadar başvurularımız devam edecek olup şimdiden Batman ilimizde faaliyet gösteren Kobilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Makaleler
Hava Durumu


















