
KUYUMCU SOYGUNUNDA 8 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Batman’da 6 Şubat 2026 günü sabah saatlerinde bir kuyumcuda meydana gelen silahlı soygun olayı kısa sürede aydınlatıldı.
09-02-2026
Okunma: 555

Kültür Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki iş yerinde saat 09.40 sıralarında gerçekleşen olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.
Cinayet ve gasp Büro Amirliği ekipleri, 25 iş yeri ile 15 KGYS kamerasından elde edilen görüntüleri inceleyerek soygunu gerçekleştiren ve yardım eden şüphelileri tespit etti . Yapılan çalışmalar sonucunda kar maskesi takarak ve plakasız motosiklet kullanarak silahlı soygunu gerçekleştiren kişilerin U.T. ve M.A. olduğu, kaçmalarına ve saklanmalarına yardım eden diğer 6 kişinin de kimliklerinin belirlendiği bildirildi. Operasyon kapsamında olaya karışan toplam 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
ALTINLAR VE SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ
Şüphelilerin yakalanmasıyla birlikte yağmalanan ziynet eşyalarının büyük bölümü de ele geçirildi. Çalışmalarda 41 adet bilezik, 4 kolye ve 1 adet altın zincir parçası bulundu. Ayrıca soygunu gerçekleştiren iki şüphelinin olayda kullandığı tabancalar ile 39 adet 7.65 milimetre çapında fişek de ele geçirildi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
Makaleler
Hava Durumu

















