
Mahallede Şenlik Var Final Yaptı
Batman Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi kültürel etkinlikleri içerisinde bulunan ve 1 Ekim’de start alan “Mahallede şenlik var” programı final yaptı.
12-10-2017
Okunma: 1021

Belediyenin Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında yer verilen ‘Mahallede Şenlik Var’ 1 Ekim’de Bağlar Mahallesi Göçerler Bulvarı’nda start alan özel programı, 11 Ekim akşamı Mehmet Uzun Parkı’nda son buldu.
Batman geneline yayılan ve 10 gün boyunca süren etkinliklerde, ödüllü yarışmalar, kemençe gösterisi, skeçler, Papo Ekrem Show, modern dans gösterisi ve arbane grubunun performansları yer aldı.
Her yaştan ve gruptan kitleye hitap eden şenliğe, başta çocuklar olmak üzere, kadınlar ve aileler büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların ilgisiyle coşkulu devam eden ‘Mahallede şenlik var’ etkinlikleri Mehmet Uzun Parkı’nda final yaptı.
NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
ANNELER YARIŞTI, ÇOCUKLAR EĞLENDİ
PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
Makaleler
Hava Durumu

















