
Otobüs Terminalinde Park Ücreti Düzenlemesi
Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletmesinde (BAŞTİ) 25 dakika altındaki beklemelerde araç sahiplerinden park ücreti alınmayacak.
18-12-2017
Okunma: 1138

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Yolcu Taşımacılığında Kullanılan Terminallere ilişkin tavan ücret tarifeleri hakkında tebliğ kapsamında Batman Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Otobüs Terminaline yolcu götüren ve karşılayan vatandaşlardan 25 dakikanın altındaki beklemelerde araç park ücretinin alınmayacağı belirtildi.
Teknolojik gelişmeleri takip eden sistemin de devreye girdiğini ifade eden yetkililer; “Araçların giriş çıkışı kontrollü olacak plakaların kamera sistemi sayesinde takip edilerek hangi aracın ne kadar süreyle otoparkta kaldığı takip edilecek. Giriş kısmında bilet alacak sürücüler, çıkışta 25 dakikalık süreyi geçmemeleri durumunda ücret ödemeyecek” açıklamasında bulundu.
ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ
Objektif Gazetesi'nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu'na Ziyaret
ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
Makaleler
Hava Durumu


















