Petrolspor Van’a 1-0 Yenildi

Galibiyet parolası ile gittiği Van deplasmanında 53 dakikada kalesinde gördüğü gol ile 1-0 yenilen kırmızı beyazlı temsilcimiz Batman Petrolspor gruptaki çıkışına ara verdi.

15-02-2016

Okunma: 1185


Galibiyet parolası ile gittiği Van deplasmanında  53 dakikada kalesinde gördüğü gol ile 1-0 yenilen kırmızı beyazlı temsilcimiz Batman Petrolspor gruptaki çıkışına ara verdi.

             Van Atatürk stadında oynanan karşılaşmayı Levent Aktan,  Faik Polat  ve Hüseyin Kıvanç Durmaz hakem üçlüsü yönetti. İki takımın da galibiyet parolası ile çıktığı maçta ilk yarıda takımlar karşılıklı ataklarla gol aradı. Ev sahibi Van BBSK saha ve seyirci avantajı ile Batman Petrolspor kalesine ataklar düzenlerken Batman Petrolspor da kontrataklarla rakip kaleye gol için atak düzenledi ancak ilk yarıda iki takımda aradıkları golü bulamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı.

             İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ev sahibi Van BBSK oldu ard arda gerçekleştirdiği atakların ardından maçın 53. dakikasında  gerçekleşen atakta ceza alanı içinde topla buluşan Baran Basut top filelerle buluşturunca takımını 1-0 öne geçirdi.  Golden sonra  maç santra vuruşuyla tekrar başladı. Ev sahibi takım ikinci gol için  Batman Petrolsporun kalesine ataklar geliştirmeye çalışırken  kırmızı beyazlı temsilcimiz Batman Petrolspor da beraberlik için ard arda Van BBSK jalesine ataklar geliştirmeye çalıştı. Ancak  her iki takımın gelişen atakları  sonuç vermeyince maç ev  sahibi takım Van BBSK’nun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Galibiyet serisine Van’da nokta koyan Batman Petrolspor önümüzdeki hafta kendi evinde Kastamonusporu konuk edecek.

Etiketler : #Petrolspor   #Van’a   #10   #Yenildi   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN