Sabahattin TEZDİĞ çalışmalarına devam ediyor

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ramazan nedeniyle bölgede aktif olarak yardım çalışmalarına katılan, kapı kapı gezerek vatandaşların ihtiyaçlarını tespit eden ve yardımları adreslerine ulaştıran Tezdiğ, Atatürk Parkında kurulan kan bağış çalışmalarına da destek verdi.

01-06-2018

Okunma: 660


Burada vatandaşlarla sohbet eden ve kendi de kan bağışında bulunan Tezdiğ, Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını gönüllü bağışçılardan karşılamak için titiz bir çalışma yürüten Türk Kızılayı’na herkesin destek vermesinin hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.
 
Tezdiğ sözlerine şöyle devam etti: “2017 yılı sonu itibariyle 2.400.000 ünite kan bağışı aldık. 2018 yılı hedefi ise 2.500.000’in üzerinde olacak. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde ülkemizin ihtiyacı olan kanın tamamını Kızılay olarak karşılamış olacağız. Bu çok kapsamlı ve titiz bir çalışma. Bu konuyla alakalı 3.500’e yakın uzman personelimiz 24 saat esasına göre çalışıyor. Tüm halkımızın bu hayati konuda hassasiyet göstermesini rica ediyorum."

Etiketler : #Sabahattin   #TEZDİĞ   #çalışmalarına   #devam   #ediyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN