“SANAYİ ESNAFININ GÜVENCESİ BİZİZ”

YENİDEN REFAH “SANAYİ ESNAFININ GÜVENCESİ BİZİZ”

24-03-2024

Okunma: 83


Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, sanayi esnaflarına yaptığı ziyarette, güvencelerinin kendileri olduğunu söyledi.

 

Batman Belediye Başkan Adayı Av. Tahir Zaman, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyesi adaylarıyla sanayi esnaflarını ziyaret edip sorunlarını dinleyen Yeniden Refah Partisi Heyeti, kazanmaları durumunda esnaflara yeni bir düzen getireceklerini ifade etiler.

İl Başkan Yamaç ve Belediye Başkan Adayı Zaman yaptıkları açıklamada; “Sanayi esnafına bir dokunduk, bin ah işittik. Hepsinin kendince haklı sorunları ve mevcut yönetimlere tepkileri var. Sanayi esnaflarımıza yönelik ciddi ve ufku açık projelerimiz olacaktır. Örneği Sanayi esnaflarımızı verdiği hizmetlere göre farklı sanayi sitelerinde hizmet vermelerini sağlayabiliriz. İhtiyaçlara cevap veremeyen ve esnaflarımızın içinde bulunduğu dar alandan değil, hizmet ağlarını genişletmeleri için yeni sanayi siteleri projelerini hayata geçireceğiz. Esnaf ziyaretlerimizde bütün taleplerini, şikâyetlerini ve çözüm önerilerini not aldık. Bizlerde uzman ekiplerimizle bunları değerlendirip, daha iyi hizmetlerin gelmesi için çalışacağız. Sanayi esnaflarını önemsiyor ve her zaman yanlarında olduğumuzun da bilinme sini isteriz. Onun için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kendilerine daha iyi hizmetlerin verilebilmesi için oylarına talibiz.” diye konuştular.

Etiketler : #SANAYİ   #ESNAFININ   #GÜVENCESİ   #BİZİZ   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN