
Sebze ve meyve yüklü TIR devrildi: Bir yaralı
Batman'da sebze ve meyve yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.
13-06-2018
Okunma: 1078

Batman'da sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği sebze ve meyve yüklü TIR devrildi. Kazada, bir kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.
Kaza, Batman-Kozluk Karayolu'nda Kavakdibi köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Siirt istikametinden Batman'a doğru seyir halinde olan 33 TV 717 plakalı sebze ve meyve yüklü TIR'ın sürücüsü, yolda bulunan rampada direksiyon hâkimiyetini kaybedince araç devrildi.
Aracın yan yattığı kazada, ismi öğrenilmeyen sürücü hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle TIR'da bulunan sebze ve meyveler etrafa dağıldı.
Yaralanan sürücü, kaza yerine çağrılan ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Maddi hasarın da oluştuğu kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
Makaleler
Hava Durumu















