Şimşek Milletvekili aday adayı

"Mağlupken zelil olmayacağız, galipken de zülm etmeyeceğiz"

30-04-2018

Okunma: 724


Ak Parti Batman  Milletvekili Aday adayı Selehattin Şimşek, 'Parti ayrımı yapmadan hizmet etmeye talip olduklarını belirterek, mağlupken zelil olmayacağız, galipken de zülm etmeyeceğiz.' dedi.

 Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek'in ağabeyi  Selehattin Şimşek, 24 Haziranda yapılacak erken genel seçimde  Milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu. Ankara Genel Merkezde  başvurusunu yapan Şimşek  geldiği Batman hava limanında sevenleri ve dostları tarafından karşılandı. Kalabalık bir konvoy  ile kent merkezine gelen Şimşek  bir dinlenme tesisinde açıklamalarda bulundu.

Ülkenin büyük bir badireden geçtiğini, parti ayrımı yapmayarak hizmete talip olduklarını  belirten şimşek şöyle konuştu. " Biz  mağlupken zelil olmayacağız, galipken de zülm etmeyeceğiz. Bu nedenle Batmanımız güzel hizmetlere layıktır. Sason'un Kozluk'un en ücra köşelerine kadar bilirim. Görev aldığımızda herkesin milletvekili olacağız."

-Sorun Çözüm masası kurulacak

Türkiye'de 33 yıllık devlet tecrübesine sahip olduğunu aktaran Şimşek, sorunların çözüm noktasında, göreve geldiğimizde  sorunları olan halkımız Ankara'ya gitmeden kuracağımız sorun çözüm masasına başvuracaklarını ve buradan sorunlarını takip edebileceklerini söyledi.

Etiketler : #Şimşek   #Milletvekili   #aday   #adayı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN