
Şimşek Milletvekili aday adayı
"Mağlupken zelil olmayacağız, galipken de zülm etmeyeceğiz"
30-04-2018
Okunma: 1030

Ak Parti Batman Milletvekili Aday adayı Selehattin Şimşek, 'Parti ayrımı yapmadan hizmet etmeye talip olduklarını belirterek, mağlupken zelil olmayacağız, galipken de zülm etmeyeceğiz.' dedi.
Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek'in ağabeyi Selehattin Şimşek, 24 Haziranda yapılacak erken genel seçimde Milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu. Ankara Genel Merkezde başvurusunu yapan Şimşek geldiği Batman hava limanında sevenleri ve dostları tarafından karşılandı. Kalabalık bir konvoy ile kent merkezine gelen Şimşek bir dinlenme tesisinde açıklamalarda bulundu.
Ülkenin büyük bir badireden geçtiğini, parti ayrımı yapmayarak hizmete talip olduklarını belirten şimşek şöyle konuştu. " Biz mağlupken zelil olmayacağız, galipken de zülm etmeyeceğiz. Bu nedenle Batmanımız güzel hizmetlere layıktır. Sason'un Kozluk'un en ücra köşelerine kadar bilirim. Görev aldığımızda herkesin milletvekili olacağız."
-Sorun Çözüm masası kurulacak
Türkiye'de 33 yıllık devlet tecrübesine sahip olduğunu aktaran Şimşek, sorunların çözüm noktasında, göreve geldiğimizde sorunları olan halkımız Ankara'ya gitmeden kuracağımız sorun çözüm masasına başvuracaklarını ve buradan sorunlarını takip edebileceklerini söyledi.
CENGİZ İMREN SAHNEDE, PETROLSPOR MARŞINI İLK KEZ SESLENDİRECEK
28 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
Makaleler
Hava Durumu
















